avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Acum 2 saptamani mi-a fost retinut ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Acum 2 saptamani mi-a fost retinut certificatul de ...

Buna ziua. Acum 2 saptamani mia fost retinut certificatul de inmatriculare de la Control Trafic din cauza coroziunii la prag si a turbinei. Dovada acestuia mia expirat ieri si as dori sa va intreb daca se mai poate circula cu masina si ce se intampla daca sunt oprit din nou. Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:07, 16 Martie 2025
Bineînțeles că nu se mai poate circula legal, trebuie sa remediați deficientele constatate și sa treceți pe la RAR, pentru validare.

Ultima modificare: Duminică, 16 Martie 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reținere talon pt caroserie deteriorata Alina Tudose 1 Alina Tudose 1 Bună dimineața, Am rămas fără talon din cauza unor “elemente de caroserie vizibil corodate”., fapta prevăzută la Art. 99/1/18 din OUG ... (vezi toată discuția)
Talon auto adrianmorus adrianmorus Talonul mi-a fost ridicat pentru itp expirat.Ulterior am fost la RAR am facut itp, am platit amenda si am fost la politie sa imi recuperez talonul dar fiind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua astazi m-a oprit poliția și aveam asigurarea expirată ... Yzabellaa Yzabellaa Buna ziua astazi ma oprit poliția și aveam asigurarea expirată și misa oprit certificatul de la masina si numerele si am primit amenda pentru redobandirea ... (vezi toată discuția)