avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua. Am depus mai multe solictari la o primarie, ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua. Am depus mai multe solictari la o primarie, fie in ...

Buna ziua. Am depus mai multe solictari la o primarie, fie in nume propriu, fie societate. Fie OG 27/2002, fie Lg 544. Nu am primit niciun raspuns, chair si cand am inaintat "prelabila". In aceste conditii pot ataca in contencios, dar pot cere si despagubiri? Cum as cuantifica "prejudiciul"? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 11:29, 24 Martie 2025
Solicitarile au acelasi obiect?
Evident ca nu. Scuze de intarziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen legal raspuns societate privata moshusm moshusm Buna ziua, In urma unei audiente solicitate de mine HR-ului,mi-a fots promisa o ancheta interna si de asemenea un raspuns.Au trecut 60 zile in care nu am ... (vezi toată discuția)
Raspuns cerere elion elion Am depus o cerere in data 19.02.2015 la Primarie sa-mi de-a Istoricul de rol de pe urma bunicilor, insa fara nici un rezultat ma tot amana, unde ma pot adresa ... (vezi toată discuția)
Daune morale se poate cere? _Alin_ _Alin_ Conform Legii Contenciosului Administrativ (Lg 554/2004, art 1), se prevede urmatoarele: (1) Orice persoana care se considera vatamata intr-un drept al sau ... (vezi toată discuția)