avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna, Am primit o amendă într un oraș unde nu am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna, Am primit o amendă într un oraș unde nu am reședința, ...

Buna,
Am primit o amendă într un oraș unde nu am reședința, in 24 h am achitat-o.
Ulterior am rătăcit atâta procesul verbal cât și dovada platii. Cum pot obține confirmarea platii acelei amenzi pt a o înregistra la unitatea de care aparțin?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:06, 18 Martie 2025
Ce e aia unitate ? Ce fel de amenda ati primit ? De obicei amenzile se platesc la primaria de care apartineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit in martie o amenda pentru stationare interzisa in orasul ... MM Brasov MM Brasov Am primit in martie o amenda pentru stationare interzisa in orasul X de la politia locala. In procesul verbal este indicat un cont in care am platit jumatate ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am luat o amenda în urma aruncării unui rest de ... Paula1101 Paula1101 Bună ziua! Am luat o amenda în urma aruncării unui rest de tigara pe domeniul public. Am aflat ca o pot platii online pe ghișeul.ro dar ma pune sa ... (vezi toată discuția)
Dovada plata amenda circulatie rutiera alinstefan2015 alinstefan2015 Buna ziua, Ieri am fost sanctionat de catre politia rutiera cu o amenda contraventionala, iar azi am efectuat plata. Va rog sa imi comunicati daca exista ... (vezi toată discuția)