avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dacă am suspendat permisul pentru 90 zile pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dacă am suspendat permisul pentru 90 zile pentru viteza de peste ...

Dacă am suspendat permisul pentru 90 zile pentru viteza de peste 50 km și nu ma prezint la test de evaluare primesc permisul după cele 90 de zile?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:19, 18 Martie 2025
Da, veti primi permisul dupa terminarea celor 90 de zile de suspendare, perioada ce incepe dupa ce expira dovada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis conducere 90 de zile Dumytzaa Dumytzaa Buna ziua, mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile pe tru depasirea vitezei cu peste 50 km/h. Nu aveam 1 an de experienta (incepator), as vrea ... (vezi toată discuția)
Două suspendări de permis la aceeași oprire de către un echipaj de poliție. am șanse la reducerea perioadei? scutyflo scutyflo Am depasit un autovehicul de politie neinscriptionat avand 117km/h intr-o zona restrictionata la 50 km/h in afara unei localitati (drum cu denivelari). Am ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului auto pe o perioada de 120 de zile sau mai mare r0bertC r0bertC Salutare, Care este termenul maxim al suspendarii permisului auto in situatia prezentata mai jos: Pentru depasirea vitezei din localitate cu dublul ei, ... (vezi toată discuția)