avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj dupa divort (bunuri in tara si in Spania) ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj dupa divort (bunuri in tara si in Spania) Doresc sa apelez ...

Partaj dupa divort (bunuri in tara si in Spania)
Doresc sa apelez la serviciile unui avocat specializat care sa ma reprezinte intr-o actiune avand ca obiect partajul dupa divort, in masura in care cauza e de competenta instantelor din Romania. Situatia este urmatoarea : M-am căsătorit în România și, după 12 ani trăiți în Spania cu soția unde am achiziționat un apartament și alte bunuri, am divorțat tot în România. De asemenea am drept de creanta la un apertament in Bucuresti luat de fosta sotie pe numele ei cu credit bancar inainete de casatorie, credit ale carui rate au fost achitate timp de 12 ani din veniturile familiei. Ar mai fi si masinile fiecaruia dintre noi luate tot din Spania, dar sper sa le pastram fiecare in baza unui acord comun.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2025
M.S.V., utilizator

Alte discuții în legătură

Apartament in spania, divorț în românia. unde fac partajul? M.S.V. M.S.V. Fiul meu s.a căsătorit în România și, după câțiva ani trăiți în Spania cu soția unde au achiziționat un apartament și alte bunuri, au divorțat ... (vezi toată discuția)
Partaj divort reby reby Dupa 5 ani de concubinaj a urmat 6 ani de casatorie. Divortul s-a pronuntat in 2015, sotii au cazut de acord in privinta partajului. Insa nu s-a pus in ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune hadrian74 hadrian74 Buna ziua, sunt divortat de sotie din anul 2011, iar aceasta acum doreste si procesul de partaj astfel ca; detinem impreuna un apartament achizitionat in anul ... (vezi toată discuția)