avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. Am depus o întâmpinarea dar judecatoarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. Am depus o întâmpinarea dar judecatoarea a spus ...

Bună ziua. Am depus o întâmpinarea dar judecatoarea a spus că e tardivă in dosarul de divorț și a fost respinsa, și a fost șters fizic și din dosar electronic. Și am depus o copie de plângere penală împotriva o martor în acest dosar, și nu e pe dosar electronic. Și am depus o lista explicativa că întâmpinarea mea nu a fost tardiv,a și asta listă nu este pe dosarul electronic. Cauza a fost soluționată definitiv. Este legal? Și pentru cine pot să fac reclamație sau petiție?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:51, 27 Martie 2025
Bună ziua. Este greu sa spunem noi, de la distanta, daca este legal sau daca nu este legal, avand in vedere doar informatiile pe care le furnizati dvs.
Daca nu ati avut avocat in cauza este posibil sa fi scapat anumite termene si atunci s-ar putea sa fie foarte legal ceea ce s-a dispus. Este un risc daca ati mers la divort fara avocat. Daca ati avut avocat, intrebati-l pe dansul care este situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă la primul termen de judecată în apel, judecătorii hotărăsc, ... nuexistă nuexistă Dacă la primul termen de judecată în apel, judecătorii hotărăsc, în frauda legii, că nu aș datora taxa de timbru aferentă apelului, dorind să scape ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am avut un proces de divort, iar eu am depus apel. ... Anonim2456 Anonim2456 Bună ziua! Am avut un proces de divort, iar eu am depus apel. zilele trecute a avut loc apelul, iar acum cand m-am uitat pe just.ro am vazut ca scrie: Tip ... (vezi toată discuția)
Acceptare "lipsa calitatii procesuale pasive" si ulterior solutionare negativa OchiReci OchiReci Am un dosar pentru o amenda substantiala intortochiat si putin spus ciudat, care s-a solutionat acum 2 zile. La primul termen, acum 2 luni, avocatul ... (vezi toată discuția)