Buna ziua!
Am absolvit un curs de initiere in Biblioteconomie organizat de Facultatea de Litere si cea de Istorie impreuna cu Biblioteca Centrala Universitara din Iasi.Ulterior am urmat un altul de specializare,Bibliotecar cu studii superioare organizat de Asociatia Nationala a Bibliotecarilor din Romania.
Ambele s-au finalizat cu examen,la primul am primit un certificat de absolvire a cursului facultativ de Introducere in Stiintele Informarii si Documentarii,la al doilea am primit un certificat de specializare in meseria de bibliotecar ,plus supliment descriptiv.Actualmente la concursuri se cere sa fi absolvit studii superioare si in timpul facultatii sa fi studiat Biblioteconomie.Eu am studii superioare in Comunicare si acum urmez Istoria,licenta.exista vreo posibilitate de a converti aceste cursuri in credite transferabile sau sa poata fi adaugate in foia matricola la Facultatea de Istorie?Sau ce posibilitati de a fi recunoscute ,sa pot participa la concursuri pe baza lor am?
Promovare bibliotecar
costar
am absolvit post liceal \"bazele biblioteconomiei si stiinta informarii in 2009 ,iar in 2011 am absolvit si facultatea \"stiinte juridice si administrative\" ... (vezi toată discuția)
Bibliotecar
David-Andrei
Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la urmatoarea situatie:
-o persoana absolventa a Facultatii de Litere (licenta+masterat) urmeaza un ... (vezi toată discuția)