avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... diminuare salariu in schimbul unui voucher de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

diminuare salariu in schimbul unui voucher de vacanta

Buna ziua,
As dori sa negociez o diminuare a salariului cu 1000 ron pe luna si sa primesc in schimb, voucher de vacanta de suma bruta aferenta a 1000 ron net pentru ca impozitarea este mai mica si trebuie sa fac oricum niste tratamente.
Se poate face asta ? Exista o suma maxima pe care salariatii o pot primi ca voucher de vacanta si in mediul privat ? Cea de 6 salarii minime brute se aplica pentru toti ?
Multumesc,
Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2025
user11av, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 24 Martie 2025
Vorbiti de sectorul bugetar sau privat?
Vorbesc de mediul privat. In public banuiesc ca nu poti negocia asta.
Eu cred ca se poate negocia..nu am intalnit pana acum o astfel de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucherul de vacanta Burlacudan Burlacudan O informatie .Toate societatile sunt obligate sa asigure aceste voucherul de vacanta salariatilor.? sau fiecare societate face legea interna cum vrea ... (vezi toată discuția)
Acordare vouchere de vacanta elena050 elena050 Buna ziua, Voucherele de vacanta se pot acorda unui salariat in limita a 6 salarii minime brute pe an fiscal / calendaristic. Ce valoare se poate da unui ... (vezi toată discuția)