avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Care sunt măsurile legale în cazul în care o vecina ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Care sunt măsurile legale în cazul în care o vecina creste ...

Care sunt măsurile legale în cazul în care o vecina creste 6 pisici la bloc iar din apartamentul respectiv iese un miros groaznic de urina și fecale ce face aerul greu de suportat. Politia le-a amendat dar nu au învățat sa facă curat . Mirosul e la fel?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:09, 25 Martie 2025
Discuții fără rezultat. 0 cunoștințe juridice, 0 diplomație. Mai bine mă reprezint singură decât un așa avocat. Ar fi bani și timp pierdut....

latka a scris:

Cu multa placere, platiti un avocat pentru consultanta, daca doriti sfaturi profesioniste. Aici e un forum de discutii.
www.avocatnet.ro/Consultanti...

Va doresc mult succes ! Nu sunt avocat, asa ca nu va voi reprezenta, indiferent de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Îmi pot plimba pisica în ham în spațiul din fața blocului? o vecină este iritată că fac acest lucru, mă agresează verbal și mă amenință în mod constant C.A.Stefan C.A.Stefan Buna seara! Detin o pisica, cu carnet de sanatate, vaccinata, castrata, cu deparazitarile la zi. O data pe zi timp de 20 min o plimb afara, in fata blocului. ... (vezi toată discuția)
Cresterea animalelor pe scara blocului rambela rambela Locuiesc intr-un bloc unde o vecina creste animale(caini,pisici)pe casa scarii.De fiecare data cand intru si ies din bloc trebuie sa suport mirosul de urina de ... (vezi toată discuția)