avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate introduce o cerere de evacuare potrivit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate introduce o cerere de evacuare potrivit procedurii speciale ...

Se poate intruduce o cerere de evacuare potrivit procedurii speciale prin intermediul unei cereri reconvenționale? Dacă da, există autori care vorbesc despre asta?
Ultima modificare: Marți, 25 Martie 2025
vale12092007, utilizator
Cel mai recent răspuns: vale12092007 , utilizator 16:56, 26 Martie 2025
Puteți sa încercați dar greu de crezut ca o astfel de cerere poate avea sorti de izbândă ținând cont ca pe procedura speciala ar trebui sa se judece cu celeritate,etcetc..Am văzut chiar o conferinta organizata de INM pt magistrați pe tema respectiva și nici gând sa se ia în discutie o astfel de situație..
trebuie sa demonstrez că e inadmisibilă. Mulțumesc! Aveți idee cam când s-a desfășurat această conferință?
Este postata pe pagina INM de pe youtube,o găsiți sigur.Probil.acum un an sau doi a avut loc..
Am găsit și minuta, mulțumesc mult!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatare calitate de bun propriu & evacuare maria_cristina24 maria_cristina24 Este posibil sa solicit constatarea calitatii de bun propriu, cat si evacuarea fostului sot in aceeasi cerere de chemare in judecata? Situatia este putin ... (vezi toată discuția)
Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
Divort fara acordul partilor, fara bunuri comune, copil major caterpilar caterpilar Buna ziua!Sunt casatorit de 25 de ani,am un copil major,eu si sotia mea nu avem bunuri in comun,locuim in apartamentul surorii mele.In urma comportamentului ei ... (vezi toată discuția)