avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In situatia pensionarii pentru limita de varsta cand ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In situatia pensionarii pentru limita de varsta cand se incheie ...

In situatia pensionarii pentru limita de varsta cand se incheie contractul, dupa primirea notificarii de la casa de pensii sau in ziua cand se indeplinesc cumulativ conditiile de pensionare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:45, 26 Martie 2025
La data indeplinirii cumulative a conditiilor de pensionare ( vârsta standard şi a stagiului minim de cotizare pentru pensionare) - art.56 alin.1 lit.c C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare cim pana la comunicarea deciziei de pensionare ContSters229751 ContSters229751 5)Asiguraţii care îndeplinesc condiţiile prevăzute de prezenta lege pentru obţinerea unei pensii pentru limită de vârstă, cu excepţia pensiei ... (vezi toată discuția)
Pensionare ContSters48681 ContSters48681 Buna ziua. Am bagat dosarul de pensionare. Mai trebuie sa lucrez pana imi vine decizia sau nu e obligatoriu? Multumesc. (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog foarte mult sa imi spuneti si mie daca am primit ... necula_calita necula_calita Buna ziua. Va rog foarte mult sa imi spuneti si mie daca am primit decizia de pensionare la limita de varsta , am un termen in care sa anunt angajatorul de ... (vezi toată discuția)