avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi s a reținut permisul de conducere în Germania ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi s a reținut permisul de conducere în Germania pentru depășirea ...

Mi s a reținut permisul de conducere în Germania pentru depășirea limitei cu 32 km/h pe limita de 50 km/h , în cat timp de la primirea acestei informații îl pot preda , sau îl pot preda și în România ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:07, 26 Martie 2025
Daca spuneti ca vi s-a retinut (adica e in posesia altcuiva, in cazul asta politia) ce vreti sa predati ? Daca ati vrut sa spuneti ca vi se cere predarea permisului in Germania, in vederea suspendarii dreptului de a conduce, atunci predati-l cum scrie in comunicarea respectiva, sau in codul rutier german. Daca nu stiti, angajati un avocat din Germania. Aici discutam despre codul rutier din Romania.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Martie 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radarele politiei Mihail Cazacioc Mihail Cazacioc Un cetatean a fost surprins de radar circuland cu viteza pe un segment de drum unde limita este de 50 Km/h si i s-a comunicat ca ar fi avut 102 km/h. I ... (vezi toată discuția)
Am pierdut fondul luis29 luis29 In cazul in care am pierdut fondul, pentru depasirea vitezei cu 50 km/h peste limita legala, se mai poate face recurs? Exista si alta cale de atac? (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului de conducere dupa 5 ani .... lucianminea lucianminea Buna ziua ! Am cautat, in prelabil, un raspuns la situatia in care ma gasesc, dar nu am putut lega nici unul dintre subiectele de pe acest forum de problema ... (vezi toată discuția)