avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Impartirea firmei la partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Impartirea firmei la partaj

Buna ziua,
Soacra a aflat de faptul ca este inselata si vrea sa divorteze. Ea impreuna cu sotul au deschis o firma dupa casatorie insa ea este angajat, si el este unicul administrator al firmei. A consultat un avocat si acesta a spus ca ea nu va putea primi nimic din acea firma fiind doar un angajat.
As vrea o a doua parere. Mi se pare foarte nedrept avand in vedere ca ei au lucrat cot la cot la firma respectiva, doar ca el a convins-o ca e mai bine ca ea sa fie doar un angajat sa nu aiba si ea probleme cu legea in cazul in care el va fi prins cu anumite evaziuni.

Va rog sa confirmati sau sa infirmati daca intr-adevar ea nu primeste nimic din firma la partaj.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 18:53, 26 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ea nu va primi nimic dacă nu are calitate de asociat în acea firmă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi anisor30 anisor30 Buna ziua ,am si eu o problema ,sunt casatorita de 10 ani si am un baietel de 6 ani si locuim intr-o casa mostenita de la tatal lui in urma decesului acestuia ... (vezi toată discuția)
Nelămurire partaj panseluta13 panseluta13 El și ea căsătoriți, își fac o casă. În timpul căsătoriei, el își face prin firma lui, cu fonduri din firmă, o altă casă. După închiderea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.. În caz de divorț, având doi copii, cu firma înființată ... Daniell_r Daniell_r Buna ziua.. În caz de divorț, având doi copii, cu firma înființată după căsătorie, însă asociat unic , soția poate pretinde pretenții din firma ? (vezi toată discuția)