avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ca martor într-un dosar DIICOT, cel acuzat îmi poate ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ca martor într-un dosar DIICOT, cel acuzat îmi poate vedea declarația? ...

Ca martor într-un dosar DIICOT,cel acuzat îmi poate vedea declarația? , aș vrea să îmi văd declarația iar se poate? , plus că nu am citit ce am semnat... , mulțumesc!
Aveați dreptul la avocat.
Martorul nu isi poate citi declarația după ce a semnat-o.
Acuzatul va putea sa va citească declarația.

București 2025
Și dacă declarația nu a fost scrisă de mine ?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Aveați dreptul la avocat.
Martorul nu isi poate citi declarația după ce a semnat-o.
Acuzatul va putea sa va citească declarația.

București 2025

Organul de up scrie declaratia, dvs o cititi si daca corespunde adevarului o semnati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie diicot ron1 ron1 Am dat acum ceva timp o declaratie la DIICOT si as vrea sa stiu daca se poate sa o citeasca cineva dintre cei inculpati.Si daca da,daca poate sa stie si cine a ... (vezi toată discuția)
Martor și client al unei prostituate GabiGabriel01 GabiGabriel01 Bună ziua, de curând am întrat într-o încurcătură și nu știu la ce sa ma aștept. Acum un an am apelat la serviciile unei prostituate dintr-un anunț ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez legal? ContSters126274 ContSters126274 In urma unui control, o persoana X , este gasita cu un minus in gestiune (produse) in valoare de 16.000 lei.In urma acestui control gestionara X, semneaza la ... (vezi toată discuția)