avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACT DONATIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACT DONATIE

Buna ziua .Daca am un act de donare din partea unei persoane ,ca dupa moartea sa sa beneficiez de bunurile lui,fara clauze incluse in acest act de donare ,persoana neavand rude pana la gradul 4 inclusiv ,poate schimba actul intre timp? Si daca da in ce conditii? Voi fi notificat de notar ca nu mai sunt eu pe act si este alta persoana sau pur si simplu cand va muri aparem vreo 5 cu un astfel de act .....Si daca aparem mai multi cu un astfel de act cum procedam? multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:26, 30 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Donațiile sunt irevocabile.
Ce s-a donat, nu mai poate fi luat înapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie loc de veci VALCELEANUADRIANMARIUS VALCELEANUADRIANMARIUS [b]după moartea SOȚULUI -an 2002,soția a primit două locuri de veci printr-un ACT DE CONCESIUNE.. în timpul vieții ea a vândut apartamentul fiicei ... (vezi toată discuția)
Donator de bani pentru vanzare cumparare iliescuelena iliescuelena Buna ziua, parintii mei detin impreuna un apartament .vor sa faca act de vanzare cumparare catre mine si fratele meu , dar eu sunt casatorita astfel ca ei nu ... (vezi toată discuția)
O mare nedreptate! Ecaterina22 Ecaterina22 Buna ziua, Am si eu o problema si va rog respectos, pe cei care stiti ce pot face in cazul asta, sa ma ajutati. Mama mea, mi-a donat 1/2 din proprietatea ... (vezi toată discuția)