avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sesizare politia locala trimisa la organele de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sesizare politia locala trimisa la organele de cercetare penala

Buna ziua, am facut o sesizare la biroul Disciplina in constructii, care apartine de Politia Locala. S-a confirmat sesizarea iar ei neavand competente in a dispune masuri, sesizarea a fost trimisa mai departe, la organele de cercetare penala. Cel putin asa scrie in raspunsul lor.

Ma puteti indruma unde anume pot cere informatii despre sesizarea mea sa vad stadiul in care este si pe baza a ce? Pe numarul de inregistrare la politia locala nu mai pot, ca primesc acelasi raspuns cum ca a fost trimisa mai departe. Trebuiau sa imi dea ei alt numar?

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2025
geogeooo, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:21, 19 Aprilie 2025
Creatorii și deținătorii de documente sunt obligați să înregistreze și să țină evidența tuturor documentelor intrate, a celor întocmite pentru uz intern, precum și a celor ieșite, potrivit legii.

In speta, trebuia sa va dea numar de inregistrare la data cand ati depus petitia.

Contravențiile prevăzute la art. 26 alin. (1) din Legea 50/1991, cu excepția celor de la lit. h), h^1), i)-k) și o), se constată și se sancționează de către compartimentele de specialitate cu atribuții de control ale autorităților administrației publice locale ale județelor, municipiilor, sectoarelor municipiului București, orașelor și comunelor, pentru faptele săvârșite în unitatea lor administrativ-teritorială sau, după caz, în teritoriul administrativ al sectoarelor municipiului București, potrivit competențelor de emitere a autorizațiilor de construire/desființare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Aprilie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
poate greșesc, dar daca s-a trimis la organul de cercetare penala, sunteți siguri ca e vorba de o contravenție? eu cred ca e mai degrabă o infracțiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politistul nu imi da nr. de inregistrare. Tarzan2012 Tarzan2012 Am mers sa depun o cerere si o plangere penala la postul de politie. Plangerea si cererea am facut-o in doua exemplare (una pt. a ramane la politie, una pt ... (vezi toată discuția)
Politia romana.. BEJAT BEJAT Am fost batut de 2 persoane de mau bagat in spital,am depus plangere la politie dar acestia nu au trimis dosarul la judecatorie il tot amana.Ce as putea sa ... (vezi toată discuția)