avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Raport evaluare functionar public, dacă la 2 ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Raport evaluare functionar public, dacă la 2 evaluări parțiale ...

Raport evaluare functionar public, dacă la 2 evaluări parțiale în cursul anului am FB și la ultima am satisfăcător, e corect sa imi diminueze salariul cu 10% pe toată perioada pana la următoarea evaluare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 4 Aprilie 2025
Toți funcționarii publici trebuie să fie evaluați profesional până la 31 martie - procedura completă
www.avocatnet.ro/articol_638...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog frumos sa ma lamuriti ce se poate intampla ... 290381 290381 Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti ce se poate intampla daca voi primi calificativ satisfacator s-au nesatisfacator in urma evaluari anuale ce se face ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarului public revenit din concediul pentru cresterea copilului carmen_iarina carmen_iarina Buna ziua. Sunt functionar public, iar din luna august 2010 si pana acum sunt in concediu pentru cresterea copilului. Intentionez sa ma intorc la munca si as ... (vezi toată discuția)
Functionarii publici pot promova daca au fise de evaluare doar pe cateva luni/an (cazul unei persoane care s-a intors din cic)? irinuca05 irinuca05 Va rog sa imi spuneti cum se poate interpreta HG 611/2008 in cazul unei persoane care a avut raportul de serviciu suspendat pt concediu crestere copil. Are ... (vezi toată discuția)