avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am băgat acțiuni la fabrica de bere Azuga
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am băgat acțiuni la fabrica de bere Azuga

Am băgat acțiuni la fabrica de bere Azuga cum pot afla dacă as putea sa le vând sau sa încasez dividente
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:54, 3 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai aveți acele actiuni. Prin 2009 acționarul majoritar, conform legii, a făcut o oferta de cumpărare obligatorie catre toti acționarii minoritari în schimbul unui preț de 8 lei pe actiune stabilit de un avaluator.
Pentru acționarii care nu si-au putut incasa banii prin mandat poștal din diferite motive, banii au fost depuși intr-un cont la Libra bank aflat la dispoziția lor.
Încercați la acea banca cu buletinul sa vedeți dacă mai sunt acolo.
Găsiți pe net materialul ofertei pentru SC Bere Azuga SA în integralitatea lui.
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2025
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate actiuni girogibu girogibu Sunt posesorul unui cerificat de actionar pentru un pachet de 40 actiuni obtinut in 1996 prin efectul legii privatizarii . La inceput anului 2018-luna ... (vezi toată discuția)
Vanzare actiuni miha_mimi miha_mimi Buna ziua! Va rog daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi. Mama mea detinea 1000 de actiuni la o societate cunoscuta. Societatea a decis anul trecut sa faca o ... (vezi toată discuția)
Actionar minoritar care nu vrea sa vanda actiunile apetra apetra intr o societate pe actiuni cu 7 actionari, 6 au vandut unui tert, care a devenit actionar majoritar (89%). desi cel de al saptelea a primit o oferta ... (vezi toată discuția)