avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum interpretam Art. 8 (6) din Hotararea 295/2025, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum interpretam Art. 8 (6) din Hotararea 295/2025, ...

Buna ziua,
Cum interpretam Art. 8 (6) din Hotararea 295/2025, mai exact in ce zi se elibereaza aceste documente?

"La încetarea activităţii salariatului, angajatorii au obligaţia să îi elibereze acestuia o adeverinţă care să ateste
activitatea desfăşurată, durata activităţii, salariul, vechimea în muncă şi în specialitate, precum şi un extras din Registru,
certificat prin semnătură, în condiţiile legii."

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 4 Aprilie 2025
La data incetarii c.i.m. .
Daca salariatul are ultima zi de lucru, 7 aprilie, ii vom inmana documentele pe 8 aprilie? Multumesc
Legea mentioneaza la încetarea activităţii salariatului, nu in ziua urmatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt toate documentele pe care fostul angajator are obligatia sa-mi-le elibereze dupa incetarea contractului de munca? unangajat unangajat Care sunt toate documentele pe care fostul angajator are obligatia sa-mi-le elibereze dupa incetarea contractului de munca si in maxim cat timp are o obligatia ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog frumos sa ma ajutați cu actele pe care angajatorul ... mcalugarita mcalugarita Bună ziua, Va rog frumos sa ma ajutați cu actele pe care angajatorul este obligat sa mi le elibereze la încetarea CIM. Menționez ca contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Daca mi-am incetat contractul de munca prin acordul partilor in aceeasi zi nu trebuie sa primesc o notificare in acest in ziua respectiva? unangajat unangajat Daca mi-am incetat contractul de munca prin acordul partilor in aceeasi zi nu trebuie sa primesc o notificare in acest in ziua respectiva? (vezi toată discuția)