avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum interpretam Art. 8 (6) din Hotararea 295/2025, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum interpretam Art. 8 (6) din Hotararea 295/2025, ...

Buna ziua,
Cum interpretam Art. 8 (6) din Hotararea 295/2025, mai exact in ce zi se elibereaza aceste documente?

"La încetarea activităţii salariatului, angajatorii au obligaţia să îi elibereze acestuia o adeverinţă care să ateste
activitatea desfăşurată, durata activităţii, salariul, vechimea în muncă şi în specialitate, precum şi un extras din Registru,
certificat prin semnătură, în condiţiile legii."

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 4 Aprilie 2025
La data incetarii c.i.m. .
Daca salariatul are ultima zi de lucru, 7 aprilie, ii vom inmana documentele pe 8 aprilie? Multumesc
Legea mentioneaza la încetarea activităţii salariatului, nu in ziua urmatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista un termen maxim pana cand angajatorul are obligatia ... ContSters733369 ContSters733369 Buna ziua, Exista un termen maxim pana cand angajatorul are obligatia sa elibereze decizia de incetare, adeverinta de vechime si nota de lichidare? (vezi toată discuția)
Care sunt toate documentele pe care fostul angajator are obligatia sa-mi-le elibereze dupa incetarea contractului de munca? unangajat unangajat Care sunt toate documentele pe care fostul angajator are obligatia sa-mi-le elibereze dupa incetarea contractului de munca si in maxim cat timp are o obligatia ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am avut o salariată cu cim perioada determinata ... Lilushca Lilushca Buna seara! Am avut o salariată cu CIM perioada determinata până la 31.12.2024. In iunie 2025 a născut. Acum ne cere adev cu veniturile din ultimele 24 ... (vezi toată discuția)