avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Faliment

Am cumpărat acțiunii la UCM Reșița,care a intrat în faliment,ce șanse sunt sa.mi recuperez investiția?va mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2025
dragoru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:42, 6 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti daca va este de ajutor
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salariu de la firma aflata in insolventa MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua Am lucrat 17 ani pentru o editura, din care 15 cu carte de munca si 2 cu contract de drepturi de autor (specific ca practic am lucrat in aceleasi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma cu 3 ani am cumparat bilete de avion de la ... MagdaAlexandra MagdaAlexandra Buna ziua! In urma cu 3 ani am cumparat bilete de avion de la firma Blue Air. Din cauza covid.ului au fost anulate si am primit cupon contravaloarea biletelor ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez banii daca am facut un proces verbal de custodie cu o firma care a dat faliment? Iuliana m Iuliana m Buna ziua. Va rog frumos sa.ma ajutati cu o problema. Anul trecut in octombrie am facut un proces verbal de custodie cu o firma de materiale de constructii. ... (vezi toată discuția)