avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună seara,se poate face cadastrul unei locuințe ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună seara,se poate face cadastrul unei locuințe dintr-un imobil ...

Bună seara,se poate face cadastrul unei locuințe dintr-un imobil comun cu trei apartamente fără acordul unui locatar pe care nu îl interpretează intabularea și se opune împotriva celorlalți locatari care doresc să își înscrie apartamentele în cartea funciară ?
Cel mai recent răspuns: gicaursulescu96@gmail.com , utilizator 19:32, 7 Aprilie 2025
Aveti nr. diferit de adresa, dupa apartament ? Se poate face intabularea numai pentru locuintele a caror proprietari o doresc.
Da avem număr diferit Apartament 35 A,35 B, 35C.

POPA GHEORGHE a scris:

Aveti nr. diferit de adresa, dupa apartament ? Se poate face intabularea numai pentru locuintele a caror proprietari o doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etse obligatoriu sa am releve pentru a vinde un teren cu cladire? stelutanicoleta stelutanicoleta buna seara! urmeaza sa vand o proprietate, imobil teren cu casa pe el. Am carte funciara, cadastru . Mi-a zis cineva ca trebuie releve. Trebuie neaparat? o sa ... (vezi toată discuția)
Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Intabulare = inscriere cartea funciara? kamellya kamellya Vreau sa vand un teren si doresc sa stiu daca inscrierea in cartea funciara este acelasi lucru cu intabularea.Cumparatorul vrea sa-mi achite terenul si toate ... (vezi toată discuția)