avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. Am următoarea speta: in ianuarie am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. Am următoarea speta: in ianuarie am concediat un ...

Buna seara. Am următoarea speta: in ianuarie am concediat un angajat pentru desființarea postului si in acest moment beneficiaza de somaj. Acesta a contestat decizia in instanta.
În momentul de față un alt angajat este promovat în funcție pt 6 luni, iar postul sau este scos la concurs. Intrebarea e: trebuie sa il anunt pe salariatul concediat de acest post pe care il scot la concurs?Postul este tot de inginer însă în alt departament si are alte atribuții fata de cel desfiintat.
In codul muncii spune doar sa nu fie reinfiintat acel post, nu zice de alte posturi ca tb sa il primesc. Sper ca m-am facut inteleasa.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:14, 9 Aprilie 2025
Nu aveti aceasta obligatie privind anuntarea ca scoateti la concurs un post.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare dupa somaj (angajator) ADELA STROE ADELA STROE am o nelamurire, in situatia in care am trimis in somaj un angajat si acum vreau sa fac o noua angajare, dupa cat timp pot face din nou angajari? dupa 6 luni ... (vezi toată discuția)
Cum dau un salariat afara?? OANA GORAN OANA GORAN am un salariat agent de vanzari......care nu pre face treaba si oricum vreau sa desfiintez postul......adica dupa ce-l dau afara nu voi mai angaja min 12 luni ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala art 65 kira.11 kira.11 intrebarile sunt urmatoarele: 1. la acest articol, compania care m-a concediat trebuia sa puna la dispozitie lista cu locurile de munca vacante care s-ar fi ... (vezi toată discuția)