avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce conditii trebuie sa indeplineasca o societate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce conditii trebuie sa indeplineasca o societate si/sau un salariat ...

Ce conditii trebuie sa indeplineasca o societate si/sau un salariat pentru a primii certificat A1. Sunt limite la cifra de afaceri, numar salariati?
As avea nevoie de actul normativ.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Malina47 , utilizator 14:55, 10 Aprilie 2025
Vedeti aici
Documentul portabil A1
[ link extern ]
Multumesc,
acolo sunt formularele care trebuie completate, dar in ele nu scrie ca trebuie sa ai cifra de afaceri din RO minim 25%, nu scrie ca poti detasa doar maxim 50% din personalul salarial... Eu asta caut, conditiile in care elibereaza A1 . Nu vreau sa cer si sa primesc raspuns nefavorabil peste 30 zile.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care sunt condițiile necesare care trebuie îndeplinite de către angajator pentru a putea obține Formularul A1?
[ link extern ] /
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna , vreau sa înființez o firma , și am nevoie de formularul ... frentiuionut@yahoo.com frentiuionut@yahoo.com Buna , vreau sa înființez o firma , și am nevoie de Formularul A1 , se poate sau pentru firme noi nu e posibil ! Mulțumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc sa infiintez o firma in românia, cu domeniul ... adelinaromina adelinaromina buna ziua. doresc sa infiintez o firma in romania , cu domeniul de activitate prestari servicii in constructii, pentru o firma din Olanda, cu detasare salariat ... (vezi toată discuția)
Scutire cass pe chirii daneliuc daneliuc am rezidenta in Italia si am asigurare medicala in Italia dovedita cu un card [tessera sanitaria]. Este aceasta documentul portabil cerut de ANAF prin ord ... (vezi toată discuția)