avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1266 soluții astăzi
LIVE, ACUM (129 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, nu am contract ANAF cu proprietarul, vreau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, nu am contract ANAF cu proprietarul, vreau să mă ...

Bună ziua, nu am contract ANAF cu proprietarul vreau să mă mut sunt obligat legal să îi achit chiria ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:35, 15 Octombrie 2025
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Proprietarul.isi asuma neplata sau plata cu întârziere a impozitului datorat către stat.Va poate da în judecata pt recuperarea sumelor neplătite chirie,întreținere,facturi utilități fără nici o problema,neînregistrarea contractului nu este un impediment.
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
12 din 12 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sunteți chirias ,nu vi se pare normal sa platiti chiria? Ce întrebare e asta? Ca vreți sa va mutati inteleg, dar ii platiti pt perioada cât ați ocupat acea proprietate.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Proprietarul.isi asuma neplata sau plata cu întârziere a impozitului datorat către stat.Va poate da în judecata pt recuperarea sumelor neplătite chirie,întreținere,facturi utilități fără nici o problema,neînregistrarea contractului nu este un impediment.

Ideea este ca am stat pe o perioadă mică de timp și am discutat cu el o sumă de bani apoi după ceva timp mi-a spus ca o să dubleze suma m-am gândit să îi plătesc utilitățile consumate și apoi să mă mut
Mai cititi ce scrie in contract referitor la actiunea ce vreti sa o intreprindeti. Succes!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din data in care vrea să majoreze și nu va convine puteți să informați și să plecați. Dar până la data la care ați stat da plătiți chiria.

Alte discuții în legătură

Contractul de locatiune, titlu executoriu? alexxandrav alexxandrav Buna ziua. Am introdus cere de incuviinatre a executarii silite pt un chirias ce nu aplatit chiria si utilitatile -a apa, curent de 6 luni. Instanta ne-a ... (vezi toată discuția)
Am inchiriat apartament pana in luna iunie 2024. ... camelian camelian Apartament inchiriat Am inchiriat apart pana in luna iunie 2024. Chiriasii platesc taxele la timp, dar limbajul lor fata de mine lasa mult de dorit. ... (vezi toată discuția)
Am o chiriasa care are contract cu noi de aproximativ 2 ani ... Dianapop6898888 Dianapop6898888 Buna ziua, cine ma poate ajuta cu o informatie concreta, am o chiriasa care are contract cu noi de aproximativ 2 ani, in urma cu o luna i-am spus ca maresc ... (vezi toată discuția)