avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie telefonica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie telefonica

am fost sunat de o persoana care m a intrebat daca eu sunt persoana x si ca trebuie sa ma prezint la sectie sa depun o declaratie. dupa ce am negociat oarecum cand pot sa ma duc am intrebat ce s a intamplat, dar nu mi s au oferit informatii deloc. este normal asa ceva? la ce ar trebui sa ma astept?
Ultima modificare: Vineri, 11 Aprilie 2025
bogdaniulian1, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:41, 12 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E foarte normal să nu vi se explice la telefon despre ce este vorba. Nu trebuie să vă gândiți neapărat că vi s-a făcut vreo plângere penală. Poate aveți calitate de martor.
Veți fi audiat în calitate de martor.
Daca știți ca ati comis vreo infractiune mergeti cu avocat bun.
Sunt mulți oameni care nu știu ca au comis infractiuni.
De pilda, proxeneți zic ca sunt nevinovați dacă nu agresează prostituatele și le iau banii fără bataie.
Sunt pline penitenciarele cu astfel de oameni de vreo 30 de ani încoace.
Și multe altele...

București 2025
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Aprilie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna recrutarea unei persoane ? gancuta gancuta daca fetele au practicat prostitutia simai practica am dovedit cu procesele verbale de amenzi pt asa ceva inca din anul 2008 mai poate sal bage la recrutare ... (vezi toată discuția)
Prietena mea a fost manipulată de proxenet să se prostitueze, timp în care unii dintre clienții ei erau jefuiți. ea are vreo vina dacă nu a furat nimic și nu a amenințat pe nimeni? Stephaniebettinger Stephaniebettinger Primul caz s-a petrecut în luna noiembrie. Atunci, odată ce a ajuns în locuință, cilentul a aflat că prostituata îi cere mai mult decât negociaseră pe ... (vezi toată discuția)
Martor și client al unei prostituate GabiGabriel01 GabiGabriel01 Bună ziua, de curând am întrat într-o încurcătură și nu știu la ce sa ma aștept. Acum un an am apelat la serviciile unei prostituate dintr-un anunț ... (vezi toată discuția)