avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Poate conducatorul institutiei unde iti desfasori ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Poate conducatorul institutiei unde iti desfasori activitatea ...

Poate conducatorul institutiei unde iti desfasori activitatea sa refuze transferul functionarului public la o alta institutie care a solicitat transferul in cadrul institutiei ei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:12, 16 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ei ma gandesc ca nu in cazul in care vreau sa ma transfer si am acceptul celeilalte institutii, am inlocuitor in birou (deci nu se intrerupe activitatea biroului)) nu poate sa ma tina legata de institutie, multumesc frumos pentru raspuns.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebati la ANFP .... ei ar fi in masura sa va spuna ce si cum .. oricum asa cum s-a mentionat, raman la parerea ca, trebuie sa va motiveze refuzul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer la cerere intr-o alta institutie publica-buna ziua! va rog sa imi spuneti daca ma pot transfera la cerere ... P3tra P3tra Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca ma pot transfera la cerere intr-o institutie publica, avand in vedere ca nu se mai fac angajari la stat. De asemenea va ... (vezi toată discuția)
Transfer funcționari publici începând cu 1 ian 2024 casutza casutza Bună seara! Va rog frumos îmi puteți spune dacă de la 1 ianuarie 2024, pentru transferul la cerere a unui functionar public mai este obligatorie si ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar public Siramos Siramos Buna ziua! Sunt functionar public si am fost admis prin transfer la cerere la alta institutie publica. Am inteles din lege ca angajatorul poate refuza ... (vezi toată discuția)