avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unul din fratii mei a castigat un proces. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Unul din fratii mei a castigat un proces. Inspectoratul de politie ...

Unul din fratii mei a castigat un proces. Inspectoratul de politie a facut recurs dar a depasit termenul legal in care trebuia depus. Fratele meu a primit apelul prin posta si i se cere sa faca intampinare in 15 zile dar daca apelul politiei a fost facut tarziu, se poate invoca exceptia de tardivitate iar procesul sa se incheie sau trebuie obligatoriu ca el sa faca intampinare cu toate documentele doveditoare atasate si sa invoce si exceptia de tardivitate?
Cel mai recent răspuns: Vali P. , utilizator 01:44, 17 Aprilie 2025
Nu e o presupunere, fratele meu stie cand s-a comunicat hotararea catre politie si are si dovada cu data cand a fost trimisa prin posta electronica si deschisa de catre politie. Intr-adevar s-a depasit termenul de 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu tardivitate? NICULIN NICULIN Este sau nu TARDIVITATE? Buna seara! Este urmatoarea situatie: Se face apel de catre paratii/apelati. Instanta comunica tuturor, documentul de apel. In ... (vezi toată discuția)
Mi-au facut recurs gatej cezar gatej cezar am avut proces cu o firma in care solicitam completarea si eliberarea cartii de munca si plata unui salariu pe ultima luna si unul compensator am castigat ... (vezi toată discuția)
Contestatie permis castigata, apel neintemeiat facut de politie dupa 44-47 zile JohnnyofRC JohnnyofRC Buna dimineata tuturor! Topicul initial la care fac referire in randurile ce urmeaza este acesta - ... (vezi toată discuția)