avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... mi-au facut recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

mi-au facut recurs

am avut proces cu o firma in care solicitam completarea si eliberarea cartii de munca si plata unui salariu pe ultima luna si unul compensator

am castigat procesul printr-o sentinta pronuntata in data de 22 mar 2010 cu drept de recurs in termen de 10 zile
dupa data de 10 apr 2010 am legalizat decizia urmand sa ma adresez unui executor executiv .,am depus actele pe data de 2 9 apr 2010 si mi sa-a adus la cunostiinta de grefiera sefa ca o sa primesc prin posta decizia pentru investire cu formula executorie
in schimb astazi 11 mai 2010
am primit acasa citatie ca parata a facut recurs in data de 15 aprilie 2010 si sa fac intampinare la curtea de apel ploiesti pe 15 iunie 2010
intrebare

de ce sa primit recursul paratei dupa data limita
ce pot sa fac in continuare,eu am demarat actele pentru a solicita un executor judecatoresc
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:09, 11 Mai 2010
Termenul de recurs incepe sa curga de la comunicare hotararii primei instante ...asa ca trebuie sa vedeti data cand a primit hotararea Tribunalului si poi daca acesta data depaseste termenul de exercitare a recursului, atunci puteti ridica exceptia tardivitatii recursului.

Hotararea poate fi pusa in executare, cu riscul intoarcerii executarii slite daca in recurs veti pierde.
De la data pronuntarii sentintei si pana la comunicare cu motivarea ei dureaza cam 30 de zile calendaristice(termen de recomandare), apoi calculati cele 10 zile pentru recurs, daca s-au depasit, la primul termen ridicati exceptia tardivitatii depunerii recursului in afara termenului legal.
Succes.
mergeti la curtea de apel cereti un termen de grefa sa va studiati dosarul sau faceti o cerere sa vi se dea o copie a recursului formulat de respectiva societate ca in urma studierii acestui recurs sa va puteti formula intampinarea ca sa nu mergeti nepregatit la recurs.
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare la recurs litigiu de munca florinm. florinm. Buna ziua! In calitate de contestator al unei sanctiuni disciplinare, am castigat procesul pe care l-am intentat angajatorului la Tribunal (instanta de ... (vezi toată discuția)
Intampinare Poesia74 Poesia74 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce inseamna intampinare si cum se formuleaza.In aprilie am dat in judecata pe tatal fiului meu pentru majorare pensie ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila definitiva si irevocabila la 19.01.20010,text recurs inregistrat la 29.01.2010 cu termen la 10 martie 2010 cristina/BZ cristina/BZ Este un paradox.La 19.01.2010 am cerut si am primit de la tribunal legalizarea sentintei cu parafa pe care scrie definitiva si irevocabila pronuntata la 16 ... (vezi toată discuția)