avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... biroul de credit, verificare zilnic FICO
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

biroul de credit, verificare zilnic FICO

Buna ziua, la cat timp se modifica scorul FICO la biroul de credit? la 1 luna, 2? Pot verifica in fiecare zi scorul FICO, sau mi se scade scorul daca verific situatia inscrierii cu scorul FICO zilnic sau periodic? multumesc mult
Ultima modificare: Marți, 15 Aprilie 2025
iasi75, utilizator
Cel mai recent răspuns: iasi75 , utilizator 19:51, 16 Aprilie 2025
totusi, nu ma poate sfatui cineva? fac rau, daca verific f des scorul fico pe site ul biroului de credit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am avut in 2014 o rata am ramas in urma si banca unde ... Reni 93 Reni 93 Buna ziua am avut in 2014 o rata am ramas in urma si banca unde trebuia sa platesc rata sa inchis in 2015 ! Intrebarea mea e daca dupa atatea ani figuresc ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am făcut si eu un credit în iunie 2025 ... Georgetaanestigeta@yahoo.com Georgetaanestigeta@yahoo.com Bună ziua! Am făcut su eu un credit la Credius în Iunie 2025 cu prima scadenta oe 25.07.2025. Am făcut o plata parțială de 2000 RON și acum doua zile am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, fiind prima mea postare/intrebare de pe acest site, ... Ionescu Claudiu Ionescu Claudiu Buna ziua, Fiind prima mea postare/intrebare de pe acest site, o sa va fac un mic rezuumat. In anul 2020, am accesat un credit de nevoi personale de la IFN-ul ... (vezi toată discuția)