avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Referitor la REGES, pot sa ma autentific cu parola si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Referitor la REGES, pot sa ma autentific cu parola si ID-ul folosit ...

Referitor la REGES, pot sa ma autentific cu parola si ID-ul folosit la REVISAL sau este necesar sa creez un alt cont?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 15 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contul de utilizator si parola folosita pe vechea aplicatie nu functioneaza pe noua .... trebuie creat un alt cont si parola.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autentificare revisal sergiu2011 sergiu2011 Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca un angajat, poate sa se autentifice si sa vizualizeze datele personale, in aplicatia REVISAL? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna dimineata, Cum facem cont pentru angajator pe REGES ONLINE, fiindca atunci cand accesez aplicatia angajator imi solicita nume prenume, nicidecum ... (vezi toată discuția)
Revisal obtinere parola si nume utilizator carlaserban carlaserban Buna ziua. Am revenit din concediu de ingrijire copil, iar colega mea care mi-a tinut locul nu a mai obtinut o noua parola si un nou nume de utilizator pentru ... (vezi toată discuția)