avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN comerț cu produse pentru acoperișuri și ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN comerț cu produse pentru acoperișuri și garduri

Bună ziua, doresc sa deschid un srl, domeniul principal de activitate va fi comerț cu produse pentru acoperișuri și garduri. Va rog sa ma ajutați cu un cod caen, va mulțumesc. Multe firme vad ca folosesc 4120 și 4683.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:29, 19 Aprilie 2025
CAEN 4683 (Rev. 3) - Comerț cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcție și echipamentelor sanitare

Codul CAEN 4120 (Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale) este mentionat in nomenclatorul codurilor CAEN Rev 2,. In prezent, nu mai face parte din nomenclatorul codurilor CAEN Rev 3 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen se atribuie unei societati cu activitatea principala de comert cu material lemnos? AlinaNora AlinaNora Buna seara, Am nevoie de ajutor si nu stiu la cine sa apelez.Vrem sa deschidem o firma cu activitate de comert cu material lemnos. Nu stiu daca este corect ... (vezi toată discuția)
Utilizare cod caen comert ContSters505156 ContSters505156 Buna ziua, Am rugamintea sa-mi comunicati, va rog frumos, daca pot utiliza urmatoarele coduri CAEN pentru comercializarea anumitor tipuri de echipamente, ... (vezi toată discuția)
Caen vanzare balastru, nisip , agregate mirabelaanamaria mirabelaanamaria Buna ziua,ma poate ajuta si pe mine cineva care se pricepe? Am intrat in posesia unui teren fara constructie pe el ( in baza unui contract decomodat cu ... (vezi toată discuția)