avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna aveam. O. Antrebare aveam. O. Famile ce. Nu. Are ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna aveam. O. Antrebare aveam. O. Famile ce. Nu. Are posibilitstatea ...

Buna aveam. O. Antrebare aveam. O. Famile ce. Nu. Are posibilitstatea de. A. Face un zid forte Mare SI primaria comunei Gura. Raului nu. Ajuta ai. Tot. Amana
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:33, 19 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce sa ii ajute primăria sa își facă familia zid?
Dați detalii despre situație, eventual rugați pe cineva care știe sa scrie, sa va scrie mesajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinul: am reparat zidul casei de pe hotar. sandel1967 sandel1967 Buna ziua , va rog cine poate sa ma lamureasca intr-o problema pe care o am cu un vecin. Acesta are zidul casei construit pe granita ce ne desparte ... (vezi toată discuția)
Vecinii construiesc pe spatiul public lauraoradea lauraoradea buna seara, am o problema si va rog mult sa ma ajutati sa o rezolv. am o casa la tara. in vecinatatea casei mele este un drum de acces dupa care un sant de ... (vezi toată discuția)
Unde pot denunta santajul cumnatului meu? Basilio Basilio Cumnatul Meu a lamurit PE parinti mei cum ca el e cel caré o sa aiba grije de ei la batranete,si ca vrea ca sa treaca casa pe fam .luí.Tata a murit,si el ... (vezi toată discuția)