avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1730 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturile vor fi cu TVA sau fara?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturile vor fi cu TVA sau fara?

Buna ziua! Vand invitatii nunta si papetarie evenimente catre clienti persoane fizice din SUA. Tranzactia si plata se face online, eu produc bunurile si le trimit prin curier rapid. Am un SRL platitor de TVA, facturile vor fi cu TVA sau fara?

Mulțumesc !
Ultima modificare: Marți, 22 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: septimia , utilizator 14:22, 24 Aprilie 2025
DA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog mult sa mă ajutați cu niste răspunsuri daca ... Creepycat Creepycat Buna ziua. Va rog mult sa mă ajutați cu niste răspunsuri daca aveți timp. Am de câțiva ani o firma înființată cu ajutorul unui cabinet de avocatura. ... (vezi toată discuția)
Tva in sistem dropshipping Roxana.ST Roxana.ST Buna ziua, Detin un SRL de aproximativ 4 luni, iar firma mea este inregistrata ca platitor de TVA (stiu ca puteam sa raman neplatitor pana la plafonul de ... (vezi toată discuția)
Tva import usa/hk element94 element94 Buna ziua. As avea cateva intrebari. Intentionez sa comercializez anumite aparate electronice provenite din HK sau SUA.Activitatea intreaga va fi pe ... (vezi toată discuția)