In ultimele zile m-am confruntat cu o dilema. De ce pe forum-uri ca si acesta primesc un gen de informatie, iar daca ma adresez organelor fiscale sau abilitate, depinde de situatia pe care o am de finalizat, primesc varii raspunsuri si alternative.
M-am intrebat atunci, un expert care are timp sa "rasfoiasca" subiectele din forumuri, sa dezbata si sa discute online este intr-adevar in masura sa raspunda?:-/ Mi-am pus aceasta intrebare deoarece persoanele care ma edifica in probleme de natura fiscala, sunt intotdeauna ocupate, participa la diverse cursuri si seminarii, dar nu au timp sa posteze pe internet.
Deci in cine sa ma incred, intr-o persoana care e vesnic cu nasul in legislatie, sau sa ma informez online? :confused:
Mi-ar placea sa aflu cat mai multe pareri. De ce spun asta? Pentru ca persoanele respective ma blameaza ca fac munca de cercetare online ;)
Ma bucur ca ati postat parerile dumneavoastra si din ce mi s-a parut mie ati spus sincer ce si cum.
Va spun si eu motivul pentru care am pus aceasta intrebare. Sunt economist, dar am absolvit un liceu cu profil real, si drept va spun ca de multe ori ma vad exasperata de schimbarile legislative din tara noastra. Da, am noroc ca am persoane care ma indruma si ma sprijina in a deveni expert contabil si a lucra in acest domeniu, dar imi este totusi greu sa ma acomodez cu toate aceste modificari. In fizica, matematica, chimie legile si teoremele nu sunt demontate de la o zi la alta, si pentru ca suntem totusi in era tehnologiei, mie una, imi este foarte la indemana sa caut raspunsurile pe internet. De aici si problema mea, asa cum dezbat nelamuririle pe care le am cu un expert contabil prin viu grai o data la saptamana, mi-as fi dorit sa pot gasi raspunsurile de moment pe internet. Se intampla sa am nevoie de o informatie "acum" si nimeni sa nu fie disponibil pentru o intrevedere , nici macar telefonica.
Oricum, in mare sunt multumita de raspunsurile primite pe acest forum, ceea ce ma incanta.
O seara placuta tuturor.