avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de chirie spațiu comercial făcut pe cinci ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de chirie spațiu comercial făcut pe cinci ani.

Contract de chirie spațiu comercial făcut pe cinci ani. Dacă (ipotetic) după un an -doi vreau să schimb punctul de lucru şi evident nu rămăn până la sfârșitul contractului, trebuie să-i plătesc sancțiuni proprietarului? Acest lucru se va întâmpla doar în cazul în care activitatea (cafeneaua) nu ar merge după aşteptările mele. Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cavallo pazzo , utilizator 16:34, 26 Aprilie 2025
Trebuie citite clauzele contractuale si obligatiile asumate in Contractul de inchiriere, pentru a va putea da un raspuns concret.
Mi-a trimis pe watsapp contractul,urmează să-l semnăm. Din ce scrie pe contract nu există vreo clauză în această privință. Vă mulțumesc!
Introduceți în contract prevederi care sa acopere aceasta situație. Contractul se negociază.
Mulțumesc!
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

contract de inchiriere stef2012 stef2012 Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate renunta la contractul de inchiriere (semnat), inainte de 30 zile. Am inteles ca este lege (hotarare de guvern..) care ... (vezi toată discuția)
Contract de subinchiriere Sonyk Sonyk Buna ziua. Apelez la bunavointa dvs. intr-o privinta mai delicata. Situatia sta in felul urmator : Doresc sa subinchiriez un spatiu comercial aflat in ... (vezi toată discuția)
Contract chirie intre pfa si srl, proprietar persoana fizica norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -Persoana fizica P este proprietarul unui apartament A. -aceeasi persoana fizica are ... (vezi toată discuția)