avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Suporta asociatia reparatia in casa?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Suporta asociatia reparatia in casa?

Un prprietar din bloc, et 5, a fost inundat la baie ,inca nu stim de unde. Sustine ca daca trebuie sa sparga la el pentru remedierea problemei, daca se constata ca este din partea comuna, asociatia trebuie sa ii plateasca reparatia in casa. sustine ca asa este prevazut in legea asociatiilor. As vrea sa stiu si eu articolul respectiv.
Cel mai recent răspuns: Korria , utilizator 14:37, 26 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E vorba de art.31 din legea 196/2018.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfundare/inlocuire coloana de scurgere comuna a wc-urilor mirelae2002 mirelae2002 Buna ziua. Sunt proprietara unui apartament la etaj 8 din 10. Proprietarii de la etajul 9, care ma inunda anual de cateva ori pe an, au scurgerea de la wc ... (vezi toată discuția)
Coloana de scurgere bloc nou Paduraru valentin Paduraru valentin Buna ziua, vin și eu cu o întrebare , locuiesc într-un bloc nou ( cu garanție) , și am probleme cu coloana de scurgere de la baie am luat legătura cu ... (vezi toată discuția)
Cine plateste in cazul unei defecțiuni la coloana de apa ? Livingston Livingston Buna ziua ! Va prezint o situație : coloana de apa ( baie ) s-a fisurat , ( bănuim )între etajul 3 si 4. Cand propietarul de la Et. 4 folosește toaleta , ... (vezi toată discuția)