avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca mama și-a schimbat numele după divorț revenind ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca mama și-a schimbat numele după divorț revenind la numele ...

Daca mama și-a schimbat numele după divorț revenind la numele de dinainte de căsătorie dar eu mi-am păstrat numele primit la naștere, voi mai putea demonstra că sunt fiul ei? Voi mai putea moșteni bunurile ei? Cât de greu îmi va fi sa fac moștenirea?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:03, 27 Aprilie 2025
Faceți dovada cu certificatul dvs de naștere și cu hotărârea de divorț în care s a dispus revenirea la numele anterior în urma divorțului.Nu e nimic complicat..
Da. De ce sa nu puteți mosteni?
Veți prezenta certificatul dvs de naștere, certificatul de căsătorie al părinților și hotărârea de divorț.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Alin Avram Alin Avram Acum 16 ani, pe cand aveam 13 ani parintii mei au divortat , la cere eu am ales sa stau cu mama , iar apartamentul in care locuiam eu cu ambi parini ne a ... (vezi toată discuția)
Sot bigam lacrima42 lacrima42 Parinti casatoriti legal, iar din casatorie a rezultat un copil. Tatal insa era la a doua casatorie si s-a dovedit a fi bigam. Casatoria aceasta era cea de a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti, care sunt actele suficiente ... insresuma insresuma Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, care sunt actele suficiente prin care, se poate demonstra gradul de rudenie dintre mama si fiica ei necasatorita daca, mama ... (vezi toată discuția)