avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am o angajata care este in concediu medical ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am o angajata care este in concediu medical cod 08, ...

Buna ziua! Am o angajata care este in concediu medical cod 08, pana la 31.03.2025 si acum a adus un concediu INITIAL cod 08 eliberat de alt medic, tot cod 08, valabil de la 01.04.2024 - 30.04.2025
Nu trebuia concediul sa fie in continuare, cum il calculez ?
Cel mai recent răspuns: DENYYY , utilizator 15:30, 28 Aprilie 2025
Concediile medicale sunt de la medici specialiști din spital`?
nu , medic de familie. Este insarcinata si si-a schimbat medicul de familie, asa reiese
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2025
DENYYY, utilizator
a spus ca medicul care a eliberat primele concedii a iesit in pensie, deci trebuia in continuare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu 08 dupa data nasterii copilului rrramor rrramor Buna ziua, Va rog sa imi oferiti un raspuns avizat in legatura cu urmatoarea problema pe care o intampin la locul de munca: Avem o angajata care a ... (vezi toată discuția)
Concediu medical comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Pentru luna august am un salariat cu 2 certificate de concediu medical, si anume: a). 02-05 august, initial, cod ind. 01, cod diag. 653 b). ... (vezi toată discuția)
Concediu de boala initial korkodus korkodus in luna mai am primit concediu de boala initial de la medicul de familie pe care ar fi trebuit sa prelungesc, dar din motive bureaucratice nu am reusit ... (vezi toată discuția)