avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hristos a inviat! Am un titlu de proprietate declarat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hristos a inviat! Am un titlu de proprietate declarat „nulitate ...

Hristos a inviat!
Am un titlu de proprietate declarat ''nulitate absoluta'', printro hotarare judecatoreasca irevocabila. Dupa acea hotarare, s-a dispus o noua validare pentru acea suprafata, terenul fiind intabulat, cartea funciara inca exista in geoportalul OCPI. Mai pot stapanii terenul respectiv, sau trebuie sa-l predau comisiei locale de fond funciar?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:14, 2 Mai 2025
Buna ziua, trebuie analiizat cele doua hotarari la care faceti referire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotãrâre judecãtoreascã care sã tinã loc de titlu de proprietate mike72_mail mike72_mail [b]Poate Instanţa de judecată să pronunţe o hotărâre(sentinţă civilă) care să ţină loc de titlu de proprietate privind o suprafaţă de ... (vezi toată discuția)
Intabulare Bytusi211 Bytusi211 mi S a reconstituit dreptul de proprietate pe baza legii fondului funciar dupa autorul nostru pf teren din cartea funciară in care pârâta a fost ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre judecãtoreascã pentru partaj miki70_is miki70_is Se poate face ieşirea din indiviziune(partaj judiciar) a unei suprafeţe de teren în baza Sentinţei civile definitive şi irevocabile sau trebuie emis ... (vezi toată discuția)