avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Daca m am angajat pe un post de referent superior desi ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Daca m am angajat pe un post de referent superior desi am studii ...

Daca m am angajat pe un post de referent superior desi am studii superioare care sunt sansele sa se poata transforma postul in consilier?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua. ce se poate face sa promovez din clasa ii-a, in clasa ... vladilinca vladilinca Buna ziua. Ce se poate face sa promovez din clasa II-a, in clasa I-a/consilier superior? -angajat din 2006 referent specialitate superior(subinginer-15 ani ... (vezi toată discuția)
Funcționari publici. referent specialitate superior clasa iia-din ... gavrilescutraian6@gmail.com gavrilescutraian6@gmail.com Funcționari publici. Referent specialitate superior clasa IIa-din 2006(subinginer din 1988), 2008 absolvent master specialitatea studiilor necesare ... (vezi toată discuția)
Buna seara! postul de referent superior cu studii medii se poate ... moruzi_dumitru70@yahoo.com moruzi_dumitru70@yahoo.com Buna seara! Postul de referent superior cu studii medii se poate transforma in post de consilier debutant cu studii superioare imediat dupa terminarea ... (vezi toată discuția)