avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatiu comun la bloc!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatiu comun la bloc!

Spatiu comun la bloc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:49, 2 Mai 2025
Buna ziua,
Pe scare mea din 22 de aprtamente aprox. 10 detin 2,3 chiar 4 spatii comune. Eu ocup doar o uscatorie.Sunt deranjat,amenintat sa impart acel spatiu comun cu locatari care nu au niciunul.Legal ce pot sa imi faca? Nu vreau sa impart acel spatiu pt ca nu mi se pare normal ca unul sa aiba 3 (beci,camara la etaj+boxa la parter) si eu sa fiu nevoit sa impart aceea uscatorie. Presedintele asociatiei a spus ca se impart dupa buna intelegere a locatarilor si nu vrea,nici nu poate sa intervina cu nimic,si ca normal x cu 2 spatii comune ar trebui sa elibereze unul pentru vecinul care nu are niciunul,nu eu...

Raresphc a scris:

Spatiu comun la bloc!

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Toti sunteti in ilegalitate, un spatiu comun e COMUN, nu in proprietatea cuiva. Asa ca no comment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subsolul blocului si uscatoria este socotita la impozitare egal ptr. toti locatariii? spiridus spiridus Buna ziua tuturor ! Louiesc la parteru unui bloc cu 4 etaje, avem cel mai mare aptm din scara, noi nu avem deloc beciuri, insa sub aptm nostru sunt ... (vezi toată discuția)
Boxele de la parter anamariatudor anamariatudor stau la parterul unui bloc unde avem si o boxa (tot la parter) langa apartamentul nostru si o detinem de mult timp. vecini nostri de la parter au renutat la ... (vezi toată discuția)
Uscatoria blocului lucutza55 lucutza55 buna ziua. locuiesc la parterul unui bloc de proprietari. n uam balcon si singura posibilitate de a usca rufele este uscatoria de la parter. la care are acces ... (vezi toată discuția)