avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adapost pentru cainii fara stapan!!...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adapost pentru cainii fara stapan!!...

Buna ziua! In anul 2012, am achiziționat un teren extravilan langa o comuna, pe care am construit o "casa" ,in acte "anexa gospodareasca". Ulterior au procedat si altii in acest mod si acum locuim in aceasta zona de " case", vreo 6 familii! Unul din vecini, a inceput construirea unui adapost pentru cainii fara stapan, custi, betoane tot tacamul!
Intrebarea mea este daca nu9 este necesar acordul vecinilor si daca legea prevede o anumita distanta fata locuinte, la care se poate construi asa ceva ! Ma ingrijorez cand ma gandesc , cam ce zgomot si miros va fi , cand va fi populat cu zeci de caini! Va mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 2 Mai 2025
daniel26101980, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:33, 2 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs aveti o anexa pe un teren extravilan, ce se poate construi acolo e tocmai un adăpost pt animale.
[ link extern ] /
Ultima modificare: Vineri, 2 Mai 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie infiintare canisa caini de rasa brezan brezan Buna ziua. Din 2004 detin o casa de locuit intr-o zona cu mai multe case si cabane (case de vacanta). Casa este construia pe o supraf. de teren de 15m front ... (vezi toată discuția)
Autorizatie construire platforma betonata / construire extravilan. cristi_bm cristi_bm Buna ziua, Se da urmatoarea problema. Avem un adapost de caini care trebuie autorizat de la DSVSA. Adapostul este in chirie pe un teren care in CF apare in ... (vezi toată discuția)
Construire in extravilan GBBogdan GBBogdan Buna seara, Intentionez sa execut o constructie pe un teren proprietate personala, dar din cauza deschiderii mici trebuie sa ma rezum la a construi in ... (vezi toată discuția)