avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... E posibil partajul prin instanta fără ca soții sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

E posibil partajul prin instanta fără ca soții sa divorțeze? ...

E posibil partajul prin instanta fără ca soții sa divorțeze?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:39, 3 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteți face partaj si de bunăvoie la notar și la instanta daca nu exista intelegere, în timpul căsătoriei.
Apoi, daca veti mai fi căsătoriți și mai cumparati bunuri sub comunitatea legala, veti avea acele bunuri la comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intentionez sa ma casatoresc si am nevoie de un sfat \"prenuptial\" draga55 draga55 Intentionez sa ma casatoresc intr un viitor apropiat si va scriu din dorinta de a fi sfatuita ,din timp, asupra ce e mai bine sa fac, pt a ma simti protejata ... (vezi toată discuția)
Procedura si costuri divorta si partaj notarial Irina S. Irina S. Care este exact procedura pentru un divort (fara copii minori) si partaj conventional? Unde pot merge partile: la Primarie sau notar (sau in ambele locuri) ? ... (vezi toată discuția)
N-am facut partajul la apartament... outofside outofside Buna ziua tuturor, am urmatorul caz: - m-am casatorit - am luat credit ipotecar si am cumparat un apartament - am divortat si am declarat ca n-avem de facut ... (vezi toată discuția)