avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Vă rog aș putea ști cu aproximație ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Vă rog aș putea ști cu aproximație cât mar costă ...

Bună ziua! Vă rog aș putea ști cu aproximație cât mar costă un partaj la notar ? Bunul este doar un apartament care ar valora în jur de 70000 euro.Divortul a fost în 2013 și nu sa făcut încă partajul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 5 Mai 2025
Calculator Taxe Notariale Partaj - Ieșire din Indiviziune (2025)
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj voluntar sau vanzare-cumparare monica-monica monica-monica Buna ziua, Situatie: [b]1.[/b] 4 mostenitori, succesiune facuta pt imobil confort 2(sot supravietuitor si 3 copii), 3 doresc sa vanda partea lor, cel de-al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu o mare rugaminte la cei care stiu costurile ... DMihaelaD DMihaelaD Buna ziua! Am si eu o mare rugaminte la cei care stiu costurile unei taxe de succesiune.Doamna notar unde am depus actele nu a binevoit sa ne spuna cat de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. tatal meu a murit, am ramas cu mama in apartamentul ... nelutu18 nelutu18 Buna ziua. Tatal meu a murit, am ramas cu mama in apartamentul pe care l-au luat in rate amandoi. Eu mai am un frate vitreg cu care nu am avut nici o legatura ... (vezi toată discuția)