avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna. Am o întrebare cât timp poate dura o dezbatere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna. Am o întrebare cât timp poate dura o dezbatere de moștenire ...

Buna. Am o întrebare cât timp poate dura o dezbatere de moștenire în instanță având în vedere că am depus actele anul trecut în octombrie? Menționez că acest proces este în urma morții celui de-al doilea părinte
Nu va poate răspunde nimeni, depinde de prea mulți factori(volumul de munca al instantei,localitatea unde se judeca,ați cerut și o eventuala ieșite din indiviziune și se vor efectua expertize )etc.In mod normal între 1,6 și 2 ani fondul.dar sunt situații în care durează cel puțin câteva luni(minim 5,6)pana se fixează termen de judecata..ORice socoteli și planuri va faceți pot sa fie doar aproximative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calea cea mai scurtă pentru ieșirea din indiviziune moștenire ... maria v maria v Calea cea mai scurtă pentru ieșirea din indiviziune moștenire cu cote egale când unul dintre cei doi moștenitori refuza să vândă proprietate. Exclusa ... (vezi toată discuția)
Divorț Ahirghiligiţei Ahirghiligiţei Buna ziua! Pot divorța de sotul meu daca acesta este plecat in străinătate? Mentionez ca nu avem copii si nici proprietăți împreună. In cat timp se ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar, mostenire cont123456 cont123456 Buna ziua, In urma mortii tatalui meu a ramas o proprietare unde avea cota parte 1/2 cu fratele sau, unde si locuieste in momentul de fata. Proprietatea nu ... (vezi toată discuția)