avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am pensie de invaliditate gr 3. Am găsit un job de 8 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am pensie de invaliditate gr 3. Am găsit un job de 8 ore. Mă ...

Am pensie de invaliditate gr 3.Am găsit un job de 8 ore .Mă pot angaja 8 ore? Unii spun că 4 ore ,alții că pot cumula pensia cu alte Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 6 Mai 2025
Puteti lucra, dar nu in orice domeniu, ci conditionat de starea de invaliditate.
Mergeti la Comisia de expertiza medicala sa va treaca in decizia de invaliditate precizarea in care domeniu puteti lucra.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți lucra și cu 8 ore, nu mai exista o astfel de mențiune în legislație de maxim 4 ore lucrate pe zi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare pensie invaliditate. exista posibilitatea legala de ... Costea Mihai Costea Mihai Suspendare pensie invaliditate. Exista posibilitatea legala de a suspenda pensia de invaliditate pentru o perioada determinata ( angajare ) si ulterior ... (vezi toată discuția)
Contract norma intreaga pentru un pensionar cu gradul iii de invaliditate AlexGM AlexGM Astazi am semnat un contract de munca pe norma intreaga de 8 ore/zi. De cativa ani sunt in pensie de invaliditate gradul III. Activitatea la noul loc de munca ... (vezi toată discuția)
Vreau sa renunț la pensiei de invaliditate gr. 3 poncea_34@yahoo.ro poncea_34@yahoo.ro Ce trebuie sa fac pt a renunța la pensia de invaliditate gr 3? Precizez ca in luna Noiembrie ar trebui sa merg la revizuire. As vrea sa încep serviciul la ... (vezi toată discuția)