avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Panouri fotovoltaice balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Panouri fotovoltaice balcon

Buna ziua, as dori sa va intreb, daca pot sa imi montez fara vreo aprobare un kit fotovoltaic pe balustrada balconului meu de la etajul 2 sau am nevoie de o roaba de aprobari.
Acest kit contine 2 panouri care nu depasesc volumetric dimensiunea balustradei, cu baterie si toate cele necesare.
Cel mai recent răspuns: baroke20 , utilizator 09:52, 7 Mai 2025
roaba se numeste autorizatie de constructie
trebuie autorizatie de constructie?
chiar daca montajul se efectueaza doar prin simpla "atarnare" pe balustrada cu niste cleme metalice, nimic special

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut! vreau sa amenajez un spatiu pentru a monta bateriile de ... constructorica99 constructorica99 Salut! Vreau sa amenajez un spatiu pentru a monta bateriile de stocare a energiei din panourile fotovoltaice. Eu m-am gandit sa fac o placa din beton armat ... (vezi toată discuția)
Panouri fotovoltaice pe acoperisul balconului klaud1u klaud1u Buna seara Locuiesc la etajul 4 intr-un bloc cu 4 etaje care are doua balcoane cu acoperis din beton. Intrebarea mea este pot sa montez panouri fotovoltaice ... (vezi toată discuția)
Acoperire fara autorizatie balcon in bloc nou yna13 yna13 Am achizitionat un apartament la parter in bloc nou. Terasa apartamentului mea este mai lunga cu 2,50 m si mai lata cu 50 cm fata de balcoanele apartamentelor ... (vezi toată discuția)