avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... În 2007 am fost depistat cu diabet zaharat de tip 1, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

În 2007 am fost depistat cu diabet zaharat de tip 1, recent am aflat ...

Bună ziua! Vin cu o întrebare legată de situația mea. În 2007 am fost depistat cu diabet zaharat de tip 1, recent am aflat ca pot depune dosar pentru solicitare certificat de handicap, am depus și am primit răspuns negativ. Acum eu întreb, are legătură momentul în care eu am fost depistat cu momentul în care eu am depus dosarul pentru certificat? La momentul depistării aveam 25 de ani, conform legislației în vigoare e considerat diabet juvenil sau al adultului tânăr. Credeți ca ar fi bine sa contest decizia comisiei?

Alte discuții în legătură

Diabetul este o boala de handicap? MARIUS1000 MARIUS1000 În urmă cu 5 ani am fost diagnosticat cu diabet zaharat de tip 2, si cu insulină dependent,fac insulină de 4ori pe zii a câte 114 unități,am incercat si ... (vezi toată discuția)
Pensionare Indacsek Emil Vilhelm Indacsek Emil Vilhelm Bună ziua născut în 1963 clasat inapt militar timp de pace și război în urma depistării unui diabet zaharat de tip 1in anul 1983 muncitor di 1982 ... (vezi toată discuția)
Probleme de pensie in grad de handicap adrianaciocan adrianaciocan Sint pensionata pe caz de boala din 2006 cu diabet zaharat tip 1 insulino dependent cu 4 prize de insulina pe zi.Diabetul s a depistat in 2002 ,dar este un ... (vezi toată discuția)