avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata de contribuție la CAS de exemplu! daca vreau sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata de contribuție la CAS de exemplu! daca vreau sa acopăr ani 1990/1995 de ce trebuie ...

de exemplu!
daca vreau sa acopăr ani 1990/1995 de ce trebuie sa plătesc cota de 25% a perioadei actuale daca in acest moment contribui cu această sumă , de ce nu plătesc suma de 25% a salariului din ani respectivi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 8 Mai 2025
Asa este prevederea legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obigatia pfa la contributiile individuale de asigurari sociale de sanatate si somaj coc cristian coc cristian Art. III. — (1) Orice venituri de natura profesionala, altele decat cele salariale, se impoziteaza cu cota de impozit pe venit. (2) Asupra veniturilor ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza ? L.V L.V Fiind pe rol (in curs) procesul de re-încredinţare minor, mi-a sosit la servici o cerere/informare despre veniturile personale pe ultimele 6 luni (desi nu cu ... (vezi toată discuția)
Bună seara! mă puteți sprijini prin a-mi oferi vă rog răspunsuri,la ... ella m ella m Bună seara! Mă puteți sprijini prin a-mi oferi vă rog răspunsuri,la următoarele situații: Asupra institutiei noastre a fost dispusă o hotarare ... (vezi toată discuția)