avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dacă am depus dosarul de pensionare pentru limită de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dacă am depus dosarul de pensionare pentru limită de vârstă ...

Dacă am depus dosarul de pensionare pentru limită de vârstă pe data de 1.09.2024 și am primit decizia de pensionare pe 16.01.2025 și am încetat contractul colectiv de muncă pe 11.02.2025 diferența de vechime, venituri și contribuții de asigurări sociale pentru această perioadă o revendic cu recalculare sau revendicare?
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2025
Sibișanu Ștefan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:13, 9 Mai 2025
Poate ati incetat contractul individual de munca , nu cel colectiv ... prin recalculare o veti face.
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare limita de varsta cu continuarea activitatii mihaidtru mihaidtru - Depus dosar pensionare pentru limita de varsta la data de 19.05.2015 la Casa teritoriala de pensii Prahova. - Primit decizie acordare pensie pentru limita ... (vezi toată discuția)
Virament contributie cas iond708 iond708 Am un angajat care a contribuit la Casa de asigurari sociale din mai multe surse,respectiv in calitate de angajat si printrun contract de asigurat la casa.Si-a ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie anca.d anca.d Buna dimineata! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: o colega si-a depus dosarul de pensionare anticipata anul trecut si a primit decizia de ... (vezi toată discuția)